Kortingscode Voertonnen


Met onze kortingscode betaalt u geen verzendkosten bij Voertonnen.

De kortingscode is:

Klik hier voor de kortingscode
(en bezoek de website)

Voertonnen zijn in feite kunststof vaten met een keurmerk, hierdoor is het geschikt voor levensmiddelen en chemische producten. De naam voertonnen verwijst zowel naar diervoeding, wat een zeer grote doelgroep is, als het woord voer dat indirect ook linkt aan levensmiddelen.

Voertonnen zijn multifunctioneel en overal voor te gebruiken en door een zeer lage prijs aantrekkelijk voor vele doeleinden. Het assortiment is zeer breed, alle maten en afmetingen die in de markt te verkrijgen zijn kunnen online aangekocht worden. Voertonnen levert aan consumenten maar ook zeker aan bedrijven. Voertonnen worden onder andere gebruikt voor opslag van bijvoorbeeld diervoeding, levensmiddelen zowel voor consument als bedrijf, strooizout, aquarium water, eigen gestookte drank en kunstmest.

Naast voertonnen kent Voertonnen een (ruim) assortiment regentonnen. De eigen modellen hoeven niet op een regenpijp aangesloten te worden maar kunnen rechtstreeks regenwater opvangen. Hierdoor is het een ideaal product voor consumenten met een moestuin of een vaste sta plek op een recreatiepark.

Voertonnen

Over Voertonnen

Met onze kortingscode betaalt u geen verzendkosten bij Voertonnen.

Rubriek

De rubriek van Voertonnen is dieren.

Bezoek de website

Ga nu naar Voertonnen

Mis geen korting! Volg ons!

Volg op twitter!

Op zoek naar korting, een kortingscode, promotiecode, couponcode, vouchercode, aanbieding, kortingsbon of gratis product? Ketos.nl!