Kortingscode Taartenwinkel


Ontvang 5% korting op het gehele assortiment op Taartenwinkel met onze kortingscode.

De kortingscode is:

Klik hier voor de kortingscode
(en bezoek de website)

Taartenwinkel is de winkel voor wanneer je een heerlijke taart in huis wilt halen. Geschikt voor elke gelegenheid. Het is mogelijke om unieke taarten te bestellen. Vandaag besteld, is morgen in huis. U kunt ervoor kiezen de taart(en) zelf op te halen of om deze gemakkelijk bij je thuis te laten bezorgen. En aangezien een taart op tijd moet zijn, is er een garantie dat de taart op tijd wordt bezorg!

Naast heel veel soorten taarten heeft taartenwinkel ook een groot ander assortiment. Zo past het assortiment zich aan. Met Sinterklaas zijn er heerlijke chocoladeletters en speciale Siinterklaastaarten verkrijgbaar. Maar daarnaast kun je ook kiezen voor cupcakes, macarons, petitfours en zelfs bonbons! Uiteraard allemaal gemaakt naar je eigen smaak en wens! Ideaal voor wanneer je een druk leven hebt of een fulltime baan en geen tijd hebt om langs de bakker te gaan om een taart uit te kiezen.

Taartenwinkel

Over Taartenwinkel

Ontvang 5% korting op het gehele assortiment op Taartenwinkel met onze kortingscode.

Rubriek

De rubriek van Taartenwinkel is eten.

Bezoek de website

Ga nu naar Taartenwinkel

Mis geen korting! Volg ons!

Volg op twitter!

Op zoek naar korting, een kortingscode, promotiecode, couponcode, vouchercode, aanbieding, kortingsbon of gratis product? Ketos.nl!