Kortingscode Sleepcool


Met onze kortingscode ontvangt u 10% korting bij Sleepcool.

De kortingscode is:

Klik hier voor de kortingscode
(en bezoek de website)

Een mens slaapt gemiddeld ongeveer 33% van zijn of haar leven. Hoeveel slaap je nodig hebt verschilt per persoon. Gemiddeld per nacht ongeveer 6 tot 8 uur. Toch zijn er mensen die prima functioneren op slechts 4 of 5 uur slaap per nacht. Er zijn ook mensen die meer dan 12 uur slaap nodig hebben en anders te vermoeid zijn. Het is dus zeer belangrijk om een goed bed te kopen en lekker te kunnen slapen. Wanneer je geen goed bed hebt krijg je klachten als rugpijn en nekpijn en zul je vermoeid wakker worden waardoor je overdag minder goed functioneert. Slaaptekort heeft nog vele andere gezondheidsnadelen. Het is dus beter om een iets duurder maar goed bed te kopen waarmee je gezond oud kunt worden dan een goedkoop bed dat ervoor zorgt dat je op jonge leeftijd al klachten ontwikkeld.

Sleepcool is een webwinkel die lekker slapen bevordert. Enerzijds door veel aandacht aan een juiste temperatuurregeling te besteden met hulpmiddelen als dekens (in veel natuurlijke materialen als wol, katoen, linnen etc., diktes, maten en kleuren), de Chillow), de Coolpad matrastopper, Aerosleep matrasopleggers en de Climsom, een onderdeken die niet alleen kan verwarmen maar ook kan koelen.

Anderzijds door prachtige quilts, spreien en mooi beddengoed aan te bieden in satijn, katoen (organische), linnen, bamboe, flanel etc., veel maten en dessins. Voor volwassenen maar ook voor uw baby. Voor mensen met allergieen zijn er de Vellux dekens. SleepCool is in de eerste plaats gericht op het aanbieden van kwaliteit en service en importeert veel van de aangeboden artikelen zelf.

Sleepcool

Over Sleepcool

Met onze kortingscode ontvangt u 10% korting bij Sleepcool.

Rubriek

De rubriek van Sleepcool is wonen.

Bezoek de website

Ga nu naar Sleepcool

Mis geen korting! Volg ons!

Volg op twitter!

Op zoek naar korting, een kortingscode, promotiecode, couponcode, vouchercode, aanbieding, kortingsbon of gratis product? Ketos.nl!