Kortingscode Iberostar


Gebruik onze kortingscode en ontvang 20% korting bij IBEROSTAR Hotels!

De kortingscode is:

Klik hier voor de kortingscode
(en bezoek de website)

Iberostar bestaat sinds 1986 en is een van de eerste hotelketens met meer dan 100 hotels met ruim 70.000 bedden in 16 verschillende landen. Alle hotels zijn gevestigd aan de mooiste stranden wereldwijd. Er wordt daarbij veel aandacht besteed aan de groenvoorziening en de zwembaden.

Een vakantie van alle gemakken voorzien in een hotel waar service en kwaliteit voorop staan. De hotels staan stuk voor stuk op de mooiste locaties op de leukste bestemmingen. Ontbijt op een zonnig terras met vers fruit en heerlijke versnaperingen. Geniet van een cocktail op een strandbedje met uitzicht op de helderblauwe zee. Ontdek de omgeving tijdens een georganiseerde excursie, proef lokale specialiteiten in de luxe restaurants of laat u verwennen tijdens een fijne massage. Voel u een VIP tijdens een vakantie in een iberostar-hotel!

Iberostar heeft in 16 verschillende landen prachtige hotels waarin je kunt verblijven. Al deze meer dan 100 hotels liggen aan de meest prachtige stranden. Je vindt de hotels van Cuba en Brazilie tot aan Spanje! Overal is er wel een Iberostar hotel waar je kunt verblijven.

Iberostar

Over Iberostar

Gebruik onze kortingscode en ontvang 20% korting bij IBEROSTAR Hotels!

Rubriek

De rubriek van Iberostar is reizen.

Bezoek de website

Ga nu naar Iberostar

Mis geen korting! Volg ons!

Volg op twitter!

Op zoek naar korting, een kortingscode, promotiecode, couponcode, vouchercode, aanbieding, kortingsbon of gratis product? Ketos.nl!